Днес китайците празнуват Нова година

Какво вещаят знаците в годината на червената маймуна?

В Годината на Маймуната няма смисъл да планирате живота си и да трупате запаси. През годината на маймуната всичко може да се случи. Влиянието на маймуната изпраща всекиго на път с неизвестни. Наистина накрая нещата биват завършени, но това в повечето случаи е резултат само на индивидуални усилия.

Ако Годината на Маймуната може да бъде определена с една дума, определено тя няма да е „скучна“. Напредвайте в живота си, правете крачки в избраната от вас посока, движете се напред, прескачайте смело препятствията. Това е време за рисковани начинания и неочакван успех. Ако имате нова идея, сега е моментът да действате по нея. Не поглеждайте назад!

Плъх – Това е времето, за което сте чакали. Направете замислените неща, излезте навън и се забавлявайте. Всичките ви усилия сега ще бъдат щедро заплатени. Маймуната е ваш приятел.

Вол – Вие не сте на „ти“ с импровизацията. Измамливостта на маймуната ви плаши. Поемете си дълбоко въздух. Усмихнете се. Вие ще изкарате някак си.

Тигър – Тигри, направете това гмуркане. Тръгнете напред и преместете бариерите от път си. През тази година трябва непрекъснато да сте заети и не допускайте да отклоните поглед от действията на маймуната. Тя може да има някои неприятни изненади за вас.

Котка – Въздържани котки, ако си мислите, че можете да избягате от цялата шумотевица, като извадите ноктите на дясната си лапа, внимавайте какво правите с лявата. Нищо не е свещено през Годината на Маймуната.

Дракон – Вероятно ще извършите някое прибързано действие. Това може да ви облагодетелства, а после може да ви изкара и беля. Маймуната не винаги е мила към Дракона.

Змия – Всички занимания на маймуната ви интригуват. Но може би ги намирате за малко обидни? Вървете напред и оставете всички тези размишления за себе си, те няма да ви донесат добро.

Кон – Внимавайте за измами, но вършете нещата, които трябва! Правете стъпки напред, изнасяйте речи, печелете територия. Маймуната не ви мисли злото.

Коза – За козите няма да бъде лесно през тази година. Да избягат объркванията. Всичко се случва толкова бързо, че козите няма да имат никакво време да обмислят нещата.

Маймуна – Забавлявайте се, но не се самозабравяйте. Това е вашата година, но може да бъдете отклонени от пътя си, ако не сте достатъчно внимателни.

Петел – Няма нищо лошо в това да си поплачете, петли. Просто понякога нещата излизат извън контрол. Измислете някакъв начин за реорганизация, ще имате нужда от него. Смелост!

Куче – Може да сте много ядосани. Това е добре за вашия притеснителен дух. Този период няма да изглежда лесен, но ако имате достатъчно смелост, ще излезете от него победители.

Прасе – Това е едно чудесно време, в което да развиете новите си теории. Маймуната ви носи хитростта, която толкова често ви липсва. Късметът е с вас и вашето сърце е в хармония с ума ви.

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*