Хороскоп за 5, 6 и 7 февруари 2016

От 02:45 часа на 5 февруари до 07:59 часа на 7 февруарибългарско време Луната е в знака Козирог, намаляваща. Енергията ни преди Новолунието на 8 февруари също намалява тези дни. При Луна в Козирог трябва да сме по-дисциплинирани и отговорни. Склонни сме да се придържаме към изпитани методи и средства в работата си, а към новото да се отнасяме скептично. Сатурн, като управител на знака Козирог, при някои хора може да оказва ограничаващо и емоционално затормозяващо влияние, да се сблъскват с трудности в ежедневието. На други хора може да влияе депресиращо, а на трети – да помогне да затвърдят позициите си и да придобият авторитет в обкръжението си или в обществото. Добри дни за равносметка, планиране и организация на делата, за стабилизиране.

На 5 и 6 февруари не се препоръчват операции на костите и ставите, гръбначно – мозъчни интервенции; лумбални, костно-мозъчни, стернални и ставни пункции, лумбална анестезия, вадене на зъби. Дните са благоприятни за лечение и профилактика на костно-ставни заболявания, при болки в гърба, изчистване на зъбен камък, дълбинно почистване на кожата, епилация, премахване на мазоли, отпускащи масажи и масажи за премахване на по-продължителни блокажи по тялото. Храната ни трябва да бъде богата на калций, витамини А и Е. На 7 февруари не се препоръчват операции на апендикса, вените, роговицата на очите, слуховия нерв на ушите, костите и ставите на глезените, сухожилията. Денят е подходящ за лечение и профилактика на заболявания на нервната система, за подобряващи кръвообращението процедури. Избягвайте нервното напрежение, щадете краката си и очите от натоварване. Храната е желателно да бъде богата на натриев хлорид, витамини С и В2.

На 5 февруари Луната в Козирог образува благоприятен аспект с Нептун в Риби. Денят е по-хармоничен за родените под знаците и предимно през първата декада на Телец, Дева, Скорпион и Риби. Ще сте изпълнени с творческо вдъхновение, интуиция и състрадателност. Мекият ви и искрен подход към хората ще ви помага в общуването с тях. Луната в Козирог е в неблагоприятен аспект към Слънцето на родените през първата декада на знацитеОвен, Рак, Везни, Козирог, а в по-малка степен и към Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Дисхармонията между Слънце и Луна може да се отрази неблагоприятно както върху емоционалността ви и от там върху взаимоотношенията ви с хората, така и във физически аспект. Когато Луната е в Козирог може да бъдем по-критични и взискателни, да се стремим към изясняване на пълната истина. В обществен план ще се разискват по-важни теми от законодателната сфера и управлението в страната, като напрежението може да ескалира на 6 февруари.

На 6 февруари Луната съвпада с Венера, Плутон и Меркурий в Козирог (фиг. 1) и всичките заедно са в напрегнат аспект квадратура (ъгъл от 90 градуса между тях) към Уран в Овен. Може да се очакват сериозни скандали в обществото, свързани с финансови злоупотреби и корупция, а също и разногласия в политически партии, по енергийни въпроси и взимане на решения. Трудно, да не кажа невъзможно, ще се стига до единомислие при държавниците в управлението. От друга страна, в световен план е възможен тежък транспортен или под земята инцидент, агресия в училище или между ученици, срив на борсите, проблеми в дипломатическите отношения между държави, бомбени атентати, протести и завишена агресия, природно бедствие. По-уязвими държави са Турция, Румъния, Македония, България, Германия, Великобритания, Аржентина, Белгия, Иран, Италия, Русия, Украйна и т.н. В личен план денят може да бъде доста невралгичен за родените под знаците и най-вече през втората декада на Овен, Рак, Везни, Козирог, а в по-малка степен и към Близнаци, Лъв, Стрелец и Водолей. Ще ви бъде много трудно да постигате разбирателство с околните, а и самите вие ще сте по-напрегнати, прибързани и нетърпеливи, склонни към риск. Но на този ден трябва да се опитате да бъдете по-внимателни, предпазливи и изпълнителни. В зависимост от вашата работа, бъдете готви и за проверки от контролни органи. Документацията трябва да е изрядна и парите – в наличност, ако работите с такива. Внимавайте за кражба или загуба на ценности, на документи, на багаж или на автомобил, за инциденти по време на излети в планината и при пътуване. Не влизайте в спорове на обществени места с по-агресивни хора. Спазвайте законите, правилниците и йерархията.  От 17:54 часа на 6-ти до 07:59 часа на 7 февруари Луната е „без курс“.

В 08:00 часа на 7 февруари Луната навлиза във въздушния знакВодолей. Засилва се желанието за свобода и независимост в действията и решенията. Мислите и реакциите ни са по-бързи. Вече ще сме по-склонни да търсим нови решения и да използваме нестандартни методи и средства.  Както на 7-ми, така и в началото на новата седмица дните са благоприятни за научно-техническа дейност и изследователска работа, за разрешаване на енергийни въпроси, за срещи с приятели, за провеждане на семинари и конференции, за различни групи и организации. Неделният ден звездите ще внесат повече хармония в ежедневието на родените под знаците и предимно през първата декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Емоционално напрежение могат да почувстват родените през първата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион, Водолей, а в по-малка степен и родените презпърва декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Луната е невидима преди Новолунието на 8 февруари. Уязвима е нервната ни система и трябва да я щадим. Избягвайте ремонтни дейности на електрически уреди и друга техника – възможни са токови удари, аварии с електричеството, нарушение в интернет връзките, повреда в електрониката на транспортни средства.

Желая ви спокойна вечер, споделени чувства и повече поводи за усмивки през почивните дни!

Хороскопът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*