Хороскоп за 2, 3 и 4 февруари 2016

На 2 февруари Луната все още е в знака Скорпион, но е „без курс“ от 02:35 до 17:50 часа българско време. Поради това и денят не е благоприятен за взимане на важни решения, провеждане на срещи и извършване на дейности, за които се иска добра концентрация. Вършете основно рутинни дейности, защото важните дела нямат шанс за успех и развитие, освен ако не е взето предварително решението по тях. Денят е по-хармоничен и предлага възможности и положителни емоции за родените под знаците и предимно през третата декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. За родените обаче през третата декада на знацитеТелец, Лъв, Скорпион, Водолей, Овен, Близнаци, Везни и Стрелец денят може да поднесе някои предизвикателства и неприятни моменти, които трябва да преживее и разреши. Звездната енергия не е хармонично съчетана с енергията на вашите рождени Слънца, затова не се натоварвайте с много ангажименти и негативни емоции. Разпределете задачите си така, че да не се налага да вършите много работа на този ден. Натоварването ще ви изнерви, а от това може да последват грешки и конфликти.

В 17:51 часа на 2 февруари Луната преминава в огнения знакСтрелец. В такива дни сме по-енергични, ентусиазирани и общителни. Повишава се вярата и желанието за пътувания, учене, купони и контакти с чужбина. Подводните камъни, които крие Луната в Стрелец, са прекалена доверчивост, прибързани действия или необмислен риск, а също и твърде директния подход към хората. Вечерните часове на 2 февруари дискомфорт и напрежение могат да почувстват родените през първата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец, Риби и в по-малка степен заТелец, Рак, Скорпион и Козирог от първа декада. Огнената Луна може да ви направи твърде импулсивни и да реагирате твърде прибързано на предизвикателствата. Пазете се от инциденти, измами и кражби във вечерните и нощни часове. Знакът Стрелец се слави  със своята прямота и представителите му са склонни да казват всичко, което им е на сърцето в прав текст. Но не си дават понякога сметка, че може да наранят човека до себе си в яда си. Спестете някоя и друга неприятна истина на хората, които уважавате и обичате. Вечерните часове на деня са най-благоприятни за родените през първата декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Енергията на нощното светило ще ви зареди с плам и добро настроение, ще сгрее сърцата ви с топлината на огнената стихия.

На 3 февруари Луната съвпада със Сатурн и може да удвои при някои от вас работата, а това да ви натежи. Този ден е по-неблагоприятен в енергийно отношение за родените през втората декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец, Риби и в по-малка степен за Телец, Рак, Скорпион и Козирог от същата декада. Денят е добър за науката и техниката в световен план, за постигане на авторитет в личен план, затова дайте всичко от себе си. Няма да остане незабелязано от шефовете. Този ден е по-ползотворен и на успехи могат да разчитат родените през вторатадекада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. Хармоничният аспект на Луната със Слънцето и Уран ще ви предостави интересни и неочаквани възможности за развитие и изяви, подкрепата на хората от обкръжението ви. Вечерта се срещнете с приятели, ще изкарате чудесно.

На 4 февруари звездите са по-благосклонни към родените презтретата декада на знаците Овен, Лъв, Везни и Водолей. На представителите на третата декада на знаците Близнаци, Дева, Стрелец, Риби, Телец, Рак, Скорпион и Козирог обаче могат да донесат и някои неразбирателства и конфликти. Важно е да спазвате правилата и законите, не прекалявайте с изискванията и бъдете етични с хората, ако искате да избегнете неприятностите. В обществено-политически план денят може да внесе напрежение в управлението и предимно в сферите на законодателството, образованието и здравеопазването – Луната е в предизвикателен аспект с Юпитер (закон и образование) в Дева (здравеопазване) – фиг. 1. От 12:04 часа на 4 февруари до 02:44 часа на 5 февруари Луната е „без курс“ и прави втората половина от деня на 4 февруари неблагоприятен и неефективен за важни решения и дела. Вършете рутинни задачи, не предприемайте рискове. Звездите създават предпоставки за експлозии, пожари и други инциденти, затова бъдете по-внимателни.

На 2 февруари не се препоръчват интервенции на дебелото черво, сфинктера, пикочния мехур и пикочопроводните пътища, пластика на маточните тръби, секцио, кюртаж на матката, отстраняване на тумори, пиърсинг. На 3 и 4 февруари не се препоръчват операции на черния дроб, кръвоносната система, жлъчката, дискова херния, смяна на бедрени стави. Кръвопреливанията и кръвопусканията също не са препоръчителни. Не прекалявайте с алкохола и следете за годността на храната – възможни са алергични прояви; хранителни, медикаментозни или алкохолни интоксикации. 3 февруари не е благоприятен ден за поставяне на ваксини при изброените знаци.

Желая ви спокойна вечер и успешна седмица!

Хороскопът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*