Какво представлява Публичния чат на Viber?

Отскоро популярната услуга Viber за чат и безплатни разговори пусна нова услуга, наречена "Публичен чат". Какво предлага тя

Отскоро популярната услуга Viber за чат и безплатни разговори пусна нова услуга, наречена „Публичен чат“. Какво предлага тя

Както забавно са го описали от сайта на Viber, новият публичен чат е, като да си представите, че сте една муха на стената на вашата любима звезда, топ мениджър, марка или група. Стоите си и „слушате“, това, което се споделя. Можете да си изберете сами кого искате да „слушате“и кога да напуснете.

Каква е разликата обаче между познатия ни групов чат и новия публичен (обществен) чат? Груповият чат е частен разговор между група участници, който не може да бъде видян от друг, освен от самите участници. А публичния чат, от своя страна, може да бъде видян от всеки, който е избрал да го следи. Така и потребителите се разделят на участник и последовател.

Участникът може да праща съобщения в чата и да променя информацията за чата. Всеки може да създаде групов чат, като покани приятелите от контактите си, като единственото ограничение е да не са повече от 99 участника. Ако сте участник в групов чат, всички други участници в него могат да виждат вашата информация.

Последовател е човек, който е избрал да следва публичен чат. Те могат да видят съобщенията и чат-информацията, но не могат да допринесат или редактират обществения разговор. Ако сте последовател, не можете да видите личната информация на никого, както и те не могат да видят вашата.

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*