Хороскоп за 30, 31 януари, 01 февруари 2016

01-02-2016Луната продължава транзита си в знака Везни на 30 януари, катоот   03:34 до 05:50 часа българско време на 31 януари тя е „без курс“. В този голям интервал от време тя не образува главни аспекти с другите планети, което бележи 30 януари като неефективен за важни дела и решения. По статистика по време на Луна „без курс“ е намалена концентрацията ни и се повишава опасността от грешки и инциденти. „Невралгичните“ аспекти на Луната с Меркурий, Плутон и Уран, макар и разпадащи се, ще оказват все още своето влияние през първата половина на деня. Денят не е подходящ за решаване на важни финансови или интимни въпроси, за подписване на договори, за нови начинания и рисковани действия. За сметка на това почивният за повечето хора съботен ден е благоприятен за любов и интимни срещи, за забавления и социални контакти, за творчески занимания и излети сред природата. Денят е най-хармоничен за родените под знаците и особено през третата декада на знаците Близнаци, Лъв, Везни и Водолей, въпреки че Луната е „без курс“. По-предпазливи за неразбирателства с хората или за някакви неприятности трябва да бъдат родените под знаците и най-вече през третата декада наОвен, Рак, Везни и Козирог, Телец, Дева, Скорпион и Риби.

В 05:51 часа на 31 януари Луната преминава във водния знакСкорпион. Подвластният на планетата Плутон знак засилва нашата чувствителност и преживяванията ни са много по-дълбоки в такива дни. Интуицията ни е по-добра, ставаме по-упорити, нетърпеливи, импулсивни, а някои хора могат да бъдат твърде крайни в реакциите си, ако бъдат предизвикани. В публичното пространство ще бъдат разисквани активно темите за престъпността, работата на полицията и прокуратурата, данъците, банките, секса, инфекциите, енергийните въпроси и т.н. В неделния ден емоционален дискомфорт могат да чувстват родените през първата декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен иОвен, Близнаци, Везни и Стрелец от първа декада. Бъдете по-отстъпчиви, но и не позволявайте да ви манипулират. Хармоничният аспект на Луната и Нептун в Риби ще внесат романтичен привкус в отношенията с любимите хора през почивния ден при родените презпървата декада на знаците Рак, Дева, Козирог и Риби. Чудесен ден за вас за забавления, интимни срещи, творчески занимания, за кино и т.н.

В 05:28 часа на 1 февруари Луната е във фаза Последна четвърт (фиг. 1). Слънцето и Луната са в дисхармоничен аспект, а Луната в Скорпион е и в съвпад с Марс. Новата работна седмица започва динамично, а за някои денят може да бъде твърде напрегнат. Както знаем Марс е планета на активността и действието, на агресията и насилието, на инцидентите и войните. Този ден е един от поредните „взривоопасни“ в световен план дни, защото планетите създават предпоставки за атентати, убийства и други тежки криминални престъпления, взривове, прояви на насилие (включително и сексуални), военни атаки в горещите точки по света, природни бедствия. Този т.нар. двоен акцент на знака Скорпион ще повиши желанието за доминиране и манипулиране, за постигане на целите на всяка цена. Трябва да бъдат взети мерки за сигурността в държавата както на 1 февруари, така и през цялата първа седмица на месеца. Това може да бъде стартов период на вирусната епидемия у нас, да има смяна на министри в правителството, да възникне тежък скандал, свързан с хора от съдебната власт, което да доведе и до оставки в съда, МВР или прокуратурата. Денят е критичен, а и седмицата между 1 и 7 февруари, за управлението у нас и за имиджа на България.

В личен план 1 февруари е по-невралгичен ден за родените презвтората декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион, Водолей,Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. Особено внимателни както на 1 февруари, така и през цялата следваща седмица, трябва да бъдат първите четири от изброените знаци. Съвпадът Луна / Марс може да ви направи по-невъздържани, неотстъпчиви и нетърпеливи, което да доведе до скандали, тежки инциденти и неприятности от различно естество. Не предприемайте рисковани действия и не пътувайте, ако не е наложително. Възможни са пропадане в асансьорни шахти и дълбоки дупки по пътищата, инцидент в мина, спукване на тръби и наводнения, сексуално насилие и т.н.  Първият ден на новата седмица се очертава малко по-спокоен и ползотворен за родените под знаците и предимно през втората декада на Рак, Дева, Козирог и Риби. Благоприятните аспекти на Луната и Марс в Скорпион към Венера, Меркурий и Плутон в Козирог ще ви зареждат с енергия и сила за осъществяването на всички цели и поети ангажименти. Ще постигате разбирателство с хората, ще мислите задълбочено и ще взимате правилни решения. Няма да ви подминат любовта, положителните емоции и придобивките.

При Луна в Скорпион е уязвима половата система. На 1 февруарине се препоръчват интервенции на дебелото черво, сфинктера, пикочния мехур и пикочопроводните пътища, пластика на маточните тръби, раждане със секцио, кюртаж на матката, отстраняване на тумори, пиърсинг. При случайни полови контакти задължително ползвайте предпазни средства, защото са възможни инфекции и заболявания, предавани по полов път, както и нежелана бременност. Бременните жени да избягват полов контакт на 31 януари и 1 февруари, защото планетите през тези два дни създават опасност за спонтанни аборти.

Желая ви спокойни почивни дни!

Хороскопът е изготвен от: Марги Паскалева

loading...

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*